суббота, 6 ноября 2010 г.

Корифеї фізичної науки

             Щасливий той, кому Бог подарував Учителя. Так, саме Учителя з великої букви. На жаль, у цьому році з освітньої ниви пішли саме такі педагоги.
Назаренко Валентина Миколаївна - вчитель ЗОШ №24, вчитель-методист, відмінник народної освіти, понад 10 років була керівником ММО вчителів фізики, ветеран праці.
Городецький Олег Андрійович - вчитель-методист, відмінник народної освіти, понад 10 років працював директором ЗОШ №4, ветеран праці.
Тоцька Антоніна Григорівна - старший учитель, відмінник народної освіти, багато років праювала директором Гімназії №10, ветеран праці.
Галицька Нінель Опанасівна - вчитель Гімназії №5, старший учитель, ветеран праці.
Солодовчук Володимир Акімович - учитель фізики ЗОШ №22, ветеран праці.
Чиркова Наталія Григорівна - вчитель фізики ЗОШ №6, старший учитель.



2 комментария:

  1. Коли в ЗОШ № 4 сказали про те, що Городецький Олег Андрійович вийшов на пенсію, ніхто не повірив. 50 років життя цей Учитель віддав освітянській ниві Мелітополя. Залишивши посаду директора ЗОШ № 4 у вересні 2005 року, продовжував працювати учителем фізики СШ № 23, де і починав свій професійний зліт. Олег Андрійович завжди є бажаним гостем в нашій школі, бо він завжди був і буде її ПЕРШИМ ДИРЕКТОРОМ.

    ОтветитьУдалить
  2. Учні ЗОШ №24 також довго не могли звикнути, що Назаренко Валентина Миколаївна вже не працює. Усім нам - і учням, і колегам- дуже її бракує... і як професіонала-вчителя, чудового наставника, і як товарища- доброї та порядної людини.

    ОтветитьУдалить